Ziua de naștere

7 săli tematice pentru petreceri aniversare în Chișinău

Sărbătorile aniversare nu vor mai fi niciodată plictisitoare!  Mănâncă tortul și sărbătorește într-o sală de petreceri privată, iar apoi bucură-te de toate activitățile din parcul ADVENTICA. Este atât de distractiv încât puteți veni și fără copii. Noi vom înțelege.

Concurs - ziua de naștere!

Concurs! Câștigă o petrecere aniversară în parcul ADVENTICA!
Înregistrează-te și participă la concurs pentru a câștiga gratuit o sală de petrecere de ziua aniversară. Urmăriți anunțarea câștigătorilor pe contul de Facebook ADVENTICA Moldova și pe pagina noastră de știri.

Informații de contact ale părintelui/tutorelui

#1 Data nașterii copilului
Inregistreaza-te

P.S. Asigurați-vă că vă confirmați înregistrarea făcând clic pe linkul din e-mail!

Preturi

Camerele pentru aniversări

În parcul ADVENTICA am pregătit 7 săli cu diferite mărimi pentru petrecerile aniversare. Puteți sărbători alături într-un cerc mare sau mic de prieteni. Și nu trebuie să fie neaparat o zi de naștere! La urma urmei, o absolvire, un botez sau o întâlnire cu prietenii este si aceasta de asemenea, o sărbătoare. Toate camerele au o tematica: unele le-am numit în cinstea partenerilor noștri, altele am găsit noi înșine tema.

Întrebări frecvente

Înainte de a rezerva o sală pentru petrecerea zilei de naștere, vă rugăm să citiți informația despre sărbătoarea planificată.

PREȚ PETRECERE ANIVERSARĂ

Prețul petrecerii aniversare include: tariful camerei (în funcție de mărimea și ziua/ora petrecerii); numărul de copii (dacă sunt mai mulți copii, se va percepe o taxă suplimentară); dulciuri și extra comandate; depozit. Prețurile sunt menționate în catalogul de prețuri ADVENTICA. Sărbătoritul este bolnav pe neașteptate? Contactați-ne - vă putem ajuta să schimbați data rezervării. Din păcate, taxele de rezervare în avans nu sunt rambursabile.

TIMPUL

Sărbătorirea zilei de naștere poate avea loc în momentul ales de dumneavoastră, în timpul orelor de deschidere a parcului. Acest lucru depinde de tipul de cameră și de zi. Puteți vedea disponibilitatea în sistemul de rezervare.

DURATA

Sărbătorile aniversare durează 2,5 ore, inclusiv curățenia. Este posibil să pregătiți sala pentru o petrecere aniversară cu 15 minute înainte de începerea sărbătorii. După petrecerea aniversară, camera trebuie eliberată. În cazul în care camera este rezervată și nu este eliberată la timp, avansul nu se returnează.

CAMERE

La alegere aveți patru mărimi de camere: mică (pentru 10 copii), medie (pentru 15 copii) și mare (pentru 20 de copii). Mai multe informații despre camerele ADVENTICA.

PROCEDURA DE ÎNREGISTRARE

Vă puteți înregistra și achita pentru petrecere: pe site-ul ADVENTICA, prin telefon sau la recepția ADVENTICA. În ziua evenimentului, vă recomandăm să veniți mai devreme, cu aproximativ 15 minute înainte de începerea petrecerii aniversare. În asa fel vom reusi să verificăm rezervarea dvs. și să efectuam modificări parvenite (de exemplu, dacă vor sosi mai mulți sau mai puțini copii decât ați planificat; dacă doriți să comandați bucate sau băuturi suplimentare), vom elibera brățările și vă vom însoți în sala de aniversare.

ORDINEA, CURĂȚENIA ȘI SECURITATEA

Spațiul trebuie să fie lăsat curat și ordonat. Noi ne vom ocupa de sacii de gunoi. Este strict interzisă utilizarea focului de artificiu, a focurilor reci și a altor substanțe inflamabile în incintă. Singura excepție sunt lumânările pentru prăjituri.

AVANS

Depozitul se returnează persoanei care a rezervat camera după petrecere, la recepție. Condiția pentru rambursare este ca camera să fie eliberată la timp și să fie curată. Întotdeauna rambursăm depozitul în numerar, indiferent de metoda de plată.

ADMITERE PENTRU ADULȚI

Fiecare copil care participă la petrecerea aniversară poate aduce până la doi adulți, fără costuri suplimentare. În cazul în care numărul de adulți este de două ori mai mare decât cel al copiilor, se va percepe o taxă de însoțitor de 50 MDL / persoană pentru adulții suplimentari.

ANIMATORI

Vă rugăm să ne anunțați în prealabil, dacă doriți să vă aduceți propriul animator.

GUSTARI

O petrecere aniversară fără tort și bunătăți? Categoric nu! În ADVENTICA Park, vă puteți aduce propriile bunătăți.

CE POT GĂSI ÎN SALA DE ANIVERSARE?

Sala de aniversare va fi dotată cu o masă cu scaune. Un ceainic pentru apă caldă, o vază pentru flori. Dacă este necesar, vă vom împrumuta un cuțit pentru a tăia tortul sau chibrituri pentru lumânări. Dar vă vom ruga să vă ocupați singuri de vesela de unică folosință.

INVITAȚII ȘI MULȚUMIRI

Celebrați pot face invitații de ziua de naștere și mulțumire folosind formularele noastre de invitație ADVENTICA. Oferim, de asemenea, cadouri simbolice pentru invitați.

ÎMBRĂCĂMINTEA VIZITATORULUI

În parcul ADVENTICA este interzis accesul încalțat și desculț. Vă recomandăm șosete cu talpă de cauciuc antiderapantă. Șosete potrivite pentru divertisment pot fi, de asemenea, achiziționate la fața locului. De asemenea, se recomandă să vă îmbrăcați confortabil: ideal este să purtați îmbrăcăminte sport care nu limitează mișcarea. În zona de trambulină, este important să acoperiți cât mai mult din corp - alegeți o cămașă cu mânecă lungă și pantaloni sport lungi.

Abonați-vă la programul nostru de informare

Abonați-vă
TotulEunJoc Visa / Mastercard