Camera Unicorn

Puteți să vă imaginați să sărbătoriți ziua de naștere alături de prieteni și de unicorni drăguți? Unii oameni cred că unicornii nu există. Dar asta nu e ceea ce cred copiii. Unicornii sunt doar notorii pentru că sunt greu de prins - probabil de aceea îi vedem atât de rar. Unicornii cu coamă de curcubeu sunt cei mai rari. Ați observat că cu cât sunt mai mulți copii fericiți în jur, cu atât apar mai mulți unicorni? De aceea, camera pentru ziua de naștere cu tematică unicorn este una dintre cele mai populare în parcul ADVENTICA. Copiii pur și simplu o adoră.

Bine ați venit în camera de zi cu tema Unicorn, unde visele devin realitate și lumea este plină de curcubee, sclipiri și unicorni! Încă de la intrare, veți fi transportați într-o lume a fermecării. Pereții sunt împodobiți cu imagini ale unicornilor măreți în toată splendoarea lor, cu coamele lungi și blănurile strălucitoare. Este ca și cum ați intra într-un basm în care unicornii umblă liber!

Știați că se spune că unicornii sunt cele mai blânde și mai bune creaturi din toată fantezia? Sunt asemenea cailor mitici cu un singur corn spiralat pe frunte și se spune că aduc noroc și fericire oriunde merg. Puteți chiar să faceți un dor la un unicorn și să vedeți cum visele dumneavoastră devin realitate!

Decorațiunile din această cameră sunt la fel de magice ca și unicornii înșiși! Baloanele uriașe cu unicorni, ghirlandele curcubeu și stelele strălucitoare umplu camera, creând o atmosferă de uimire și bucurie. Puteți chiar să purtați propria bandă cu coarne de unicorn și să vă simțiți ca o prințesă sau un prinț unicorn.

Așadar, pregătiți-vă să porniți într-o călătorie magică chiar aici, în camera de zi cu tema Unicorn. Ziua dumneavoastră specială va fi plină de magie unicorn, dorințe curcubeu și amintiri de neuitat care vă vor face ziua de naștere cea mai fermecătoare! Oare unicornii mănâncă tort? Desigur că da...

TOTUL E UN JOC!

 

Zilele lucrătoare (I-V): 10:00; 13:00; 16:00; 19:00;
În zilele de odihnă (VI-VII) și de sărbători 10:00; 13:00; 16:00; 19:00;

Preturi: 3000 MDL - 3500 MDL

Rezervează această cameră

Abonați-vă la programul nostru de informare

Abonați-vă
TotulEunJoc Visa / Mastercard