Reguli

Mai jos sunt afisate regulile generale în Parcul ADVENTICA. La unele zone de joaca se aplică reguli suplimentare de comportament și siguranță

Acces în parcul ADVENTICA

Vizitatorii au acces în parcul ADVENTICA prin achiziționarea unui bilet și primirea unei brățări speciale.

Aplicarea unor norme speciale în funcție de vârstă

Copiii cu vârsta de până la 7 ani (inclusiv) au acces în zona de divertisment numai dacă sunt însoțiți de un adult. Copiii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani (inclusiv) trebuie să fie însoțiți de un părinte/tutore adult. În cazul în care aceștia doresc să lase un minor nesupravegheat în zona de divertisment, trebuie să semneze o declarație în momentul procurărării unui bilet la recepție. Minorii cu vârsta cuprinsa între 12 și 18 ani pot fi singuri în zona de distracție numai după ce prezintă formularul de responsabilitate pentru parcul ADVENTICA semnat de părinți/tutore.

Vizitatori cu dizabilități

Vizitatorii cu dizabilități pot vizita parcul ADVENTICA doar dacă sunt însoțiți de un adult care poate asigura o îngrijire specială pentru acești vizitatori.

Responsabilitatea vizitatorilor

Prin achiziționarea unui bilet, vizitatorul confirmă că este conștient de regulile de comportament în parcul ADVENTICA și își asumă întreaga responsabilitate pentru respectarea acestora. Părinții sau tutorii sunt responsabili pentru minori.

Îngrijirea copiilor în parcul ADVENTICA

Parcul nu oferă servicii de babysitting. Părinții sau tutorii sunt responsabili pentru îngrijirea, supravegherea și siguranța minorilor.

Codul vestimentar pentru vizitatori

În parcul ADVENTICA este interzis să intrați încălțati sau desculț. Vă recomandăm să purtați șosete cu talpă de cauciuc antiderapantă. Șosetele potrivite pentru distracție pot fi achiziționate în parcul de distracții ADVENTICA. Pantofii și hainele pot fi lăsate în vestiar.

Recomandăm, de asemenea, sa optati pentru o îmbrăcăminte confortabilă: ideal este o îmbrăcăminte sport care nu limitează mișcarea. În zona de trambulină este important ca partile corpului să fie acoperită - o cămașă cu mânecă lungă și pantaloni sport lungi sunt cele mai bune.

Starea de sănătate a vizitatorilor

În cazul în care aveți probleme de sănătate, tulburări, traume sau alte afecțiuni, vă rugăm să luați în considerare  capacitatea dumneavoastră de a vă distra în parc.

Accidente

Dacă sunteți rănit sau aveți orice alte circumstanțe neprevăzute, informați personalul din zona de divertisment cât mai curând posibil. Dacă aveți nevoie de asistență de urgență, sunați imediat la 112.

Interdicții

Este interzis accesul persoanele aflate sub influența alcoolului, a drogurilor sau a substanțe nocive.

Nu aveți voie să aduceți mâncare sau băutură în zona de divertisment. Avem la dispozitie o zonă destinată pentru mâncare și băutură.

Nu este permis accesul cu obiecte ascuțite sau casante în zona de divertisment.

Este interzisă furnizarea de servicii către terțe părți fără acordul scris al administratorului parcului ADVENTICA

Nerespectarea regulilor

În cazul în care regulile parcului sunt încălcate în mod repetat și cu  intenție rea, iar vizitatorul nu răspunde la observații sau se creează un mediu nefavorabil pentru siguranța și pentru plăcerea celorlalți vizitatori, personalul parcului ADVENTICA are dreptul de a cere contravenientului să părăsească zona de distracție fără dreptul de a reveni. În acest caz, timpul neutilizat nu va fi compensat, iar banii plătiți pentru bilet nu vor fi restituiți.

Personalul parcului ADVENTICA

Personalul parcului ADVENTICA este responsabil de întreținerea echipamentelor, menține ordinea generală și instruiește vizitatorii în zonele de distracție. În caz de nevoie, vă rugăm să solicitați asistență din partea personalului care poartă un tricou cu inscripția ADVENTICA.

Filmare foto și video

Este posibil să fiți filmat sau fotografiat la evenimente publice. Dacă nu sunteți de acord, aveți dreptul de a cere persoanei care a făcut acest lucru să nu publice materialul filmat/fotografiat, atunci când observați că ați fost filmat.

În zona de divertisment, se permite filmarea și fotografiere DOAR în scopuri necomerciale și fără identificarea persoanelor, cu excepția cazului în care au obținut permisiunea acestora.

Video

Pentru siguranța persoanelor și a bunurilor, zona de distracții ADVENTICA este monitorizată în permanență de camere video. Înregistrările video sunt păstrate timp de maximum 90 de zile. Puteți obține mai multe informații despre supravegherea video la adresa de e-mail info@adventica.md

Politica de restituire

Banii pentru produsele și/sau serviciile achiziționate nu sunt rambursabili. Cu toate acestea, în funcție de situația, putem oferi la schimb alte produse și/sau servicii pentru suma plătită a produsele și/sau serviciile achiziționate.

Întrebări frecvente despre petrecerile aniversare și regulile acestora

Ai de plan să sărbătorești o zi de naștere în sala noastră de petreceri? Atunci aruncați o privire la politicile noastre privind petrecerile aniversare și la întrebările frecvente.

Abonați-vă la programul nostru de informare

Abonați-vă
TotulEunJoc Visa / Mastercard