Lumea subacvatică

Bine ați venit în camera aniversara cu tematica Subacvatică, unde sunteți pe cale să vă scufundați într-o aventură subacvatică incredibilă, plină de fapte fascinante despre marea albastră!

Încă de la intrare, dumneavoastră, veți fi înconjurat de minunile lumii subacvatice. Pereții sunt împodobiți cu imagini uimitoare ale recifelor de corali colorate, epavelor misterioase și creaturilor marine prietenoase precum delfini și broaște țestoase. E ca și cum ați fi într-un paradis subacvatic!

Dar știați că oceanul adăpostește mai mult de 80% din toate vietațile de pe Pământ? Așa este! Este o lume vastă plină de creaturi mari și mici. De la cei mai mici cai de mare până la balenele albastre imense, oceanul este un loc de o diversitate și frumusețe incredibila.

Decorațiunile din această cameră sunt la fel de uimitoare ca și oceanul în sine! Creaturi marine uriașe, cum ar fi rechini și caracatițe, plutesc deasupra dumneavoastră, creând un sentiment de uimire și admirație. Puteți chiar să vă faceți poze cu creaturile noastre marine prietenoase de mărime naturală și să vă imaginați că înotați în adâncurile mării albastre.

Mesele sunt pregătite cu farfurii, pahare zași servete cu tematică acvatică, cu imagini de pești colorați, stele de mare și scoici. Și tortul de ziua dumneavoastră? Este o capodoperă sub formă de comoară ascunsă pe fundul oceanului. E aproape prea frumos ca să fie mâncat, dar nu vă faceți griji; este la fel de delicios pe cât arată!

Pe parcursul petrecerii, puteți explora minunile lumii subacvatice printr-o serie de activități distractive, precum crearea de obiecte de artizanat din cochilii, participarea la o vânătoare de comori "la adâncime" și chiar învățarea despre creaturile incredibile care își numesc oceanul casa lor. Este o aventură subacvatică perfectă pentru orice tânăr explorator!

Așadar, pregătiți-vă să vă scufundați adânc în lumea oceanului chiar aici, în camera aniversara cu tematica Acvatică. Ziua dumneavoastră specială va fi plină de descoperiri uimitoare, magie subacvatică și amintiri de neuitat care vă vor face să vă simțiți ca niște adevărați exploratori ai oceanului!

Cel puțin 10 metri sub apă. Aici recifurile de corali prosperă, pești colorați înoată în jur, iar un rechin imens e pe poziții de vânătoare. Aici veți întâlni o broască țestoasă de apă, o caracatiță luminoasă și o raie misterioasă. Peștii mici și mari de la malul Mării Negre și lacurile din România și Moldova se adună aici de asemenea. Lumea subacvatică este o minune!

Cu toții vor iubi această cameră pentru petreceri, din Chișinău, în centrul de distracții pentru familii ADVENTICA. Da, camera pentru petreceri este în Chișinău, dar invitații vin să sărbătorească de la orașe mai îndepărtate precum Saharna, Orhei, Cricova, Soroca, Bender.

 

 

Zilele lucrătoare (I-V): 10:00; 13:00; 16:00; 19:00;
În zilele de odihnă (VI-VII) și de sărbători 10:00; 13:00; 16:00; 19:00;

Preturi: 3000 MDL - 3500 MDL

Rezervează această cameră

Abonați-vă la programul nostru de informare

Abonați-vă
TotulEunJoc Visa / Mastercard