Camera Avatar

Bine ați venit în lumea uimitoare - Avatar! Dacă sunteți fani ai zborului pe creaturi magice și explorator a pădurilor luxuriante și vii, atunci bine ati venit în camera aniversara cu tematică Avatar!

Încă de la intrare în aceasta cameră, vă veți simți într-o țară mistică nemaivăzută pînă acum. Pereții sunt acoperiți de plante frumoase și luminoase și de creaturi enigmatice. E ca și cum ați păși într-o junglă desprinsă din povesti! Veți vedea chiar și munți plutitori și cascade care vă vor face să simțiți că sunteți cu adevărat acolo.

Dar cea mai bună parte sunt decorațiunile! O pădure gigantică vă întâmpină în lumea lor. Puteți să faceți fotografii și să vă prefaceți că faceți parte din trib. Și nu uitați să vă închideți ochii și să visați puțin! Veți vedea creaturi asemănătoare meduzelor plutitoare și copacilor colorați crescând deasupra capului.

Tot ce trebuie să faceți este să așezați o masă cu farfurii, pahare și șervete tematice Avatar, cu personajele voastre preferate. Și tortul de ziua de naștere? Poate fi o adevărată capodoperă! Va fi prea frumos pentru a fi mâncat. Dar nu vă faceți griji; va fi la fel de delicios pe cât arată!

Pe parcursul petrecerii, vă puteți bucura de activități distractive la centrul de divertisment familial ADVENTICA. Aici aveți totul, de la kartodromuri până la trambuline! Puteți chiar să organizați o competiție prietenoasă pentru a vedea cine e mai rapid, mai deștept, mai răbdător sau mai fericit.

Așa că pregătiți-vă pentru a porni într-o aventură a vieții chiar aici, în această cameră aniversara cu tematică Avatar din ADVENTICA. Ziua voastră specială va fi plină de magie, uimire și amintiri de neuitat care vor dura o viață întreagă!

Totul e un joc!

 

Zilele lucrătoare (I-V): 10:00; 13:00; 16:00; 19:00;
În zilele de odihnă (VI-VII) și de sărbători 10:00; 13:00; 16:00; 19:00;

Preturi: 5500 MDL - 6000 MDL

Rezervează această cameră

Abonați-vă la programul nostru de informare

Abonați-vă
TotulEunJoc Visa / Mastercard