NATURALIS Junglă

Bine ați venit în lumea sălbatică și minunată a camerei aniversare cu tematica Jungla! Pregătiți-vă pentru o aventură în junglă ca niciodată, plină de animale amuzante și sucuri delicioase NATURALIS!

Odată ce pășiți în cameră, veți fi întâmpinați de un hipopotam mare și amuzant, care adoră să danseze și să spună glume. El este sufletul petrecerii și vă va face pe toți să râdeti pet ot parcursul sărbători. Dar aveți grijă, el ar putea chiar încerca să fure un strop din sucul vostru NATURALIS, pentru că îi plac mult toate aromele de fructe!

Pe mese, veți găsi o broască țestoasă prietenoasă, gata să se alăture distracției. Chiar dacă nu este cea mai rapidă, ea este cu siguranță cea mai înțeleaptă! Și este și un pinguin isteț, care vă va ajuta cu jocurile de la petrecere și va povesti curiozitati interesante despre junglă. Și, desigur, toți se bucură de aromele lor preferate de suc NATURALIS în timp ce sărbătoresc alături de voi.

Nu uitați să salutați papagalul zgomotos așezat în vârf. El va adăuga o notă tropicală aventurii voastre în junglă cu penele lui colorate și ciripituri vesele. El se va bucura să vă vadă și pe voi și prietenii voștri bucurându-vă de sucurile NATURALIS în timp ce dansați și jucați.

Pe măsură ce explorați camera, veți zări o girafă mică care se ascunde printre frunzele junglei. Poate fi mică, dar este mare la distracție și adoră să se joacede-a v-ati ascunselea cu copiii. Și în cele din urmă, regele junglei, un leu măreț, a venit să se alăture petrecerii! El este regal și puternic, dar este și prietenos și nu poate rezista unei guri de suc NATURALIS răcoritor.

Toate aceste animale ale junglei s-au adunat pentru a sărbători ziua voastră specială în această camerăminunată. Cu personalitățile lor pline de viață și dragostea lor pentru sucurile NATURALIS, veți avea parte de momente pline de veselie, jocuri și băuturi delicioase. Așadar, pregătiți-vă să porniți într-o aventură a vieții în această cameră aniversara cu tematica  junglei la ADVENTICA. Ziua voastră specială va fi plină de magie, uimire și amintiri de neuitat care vor dura o viață întreagă!

Totul e un joc!

 

Zilele lucrătoare (I-V): 10:00; 13:00; 16:00; 19:00;
În zilele de odihnă (VI-VII) și de sărbători 10:00; 13:00; 16:00; 19:00;

Preturi: 3000 MDL - 3500 MDL

Rezervează această cameră

Abonați-vă la programul nostru de informare

Abonați-vă
TotulEunJoc Visa / Mastercard