Cum alegi cadoul perfect pentru copilul tău?

Cei mai mulți părinți vă vor spune că copilul lor are prea multe jucării, așa că atunci când vine vorba de cadouri de ziua de naștere și de Crăciun, întrebarea devine cum alegeți cadoul potrivit? Pentru a alege un cadou care să vă placă cu adevărat și să reziste în timp, urmați sfaturile noastre.

Luați în considerare vârsta și nivelul de dezvoltare. În primul rând, verificați eticheta - majoritatea jucăriilor au recomandări de vârstă. În al doilea rând, folosiți-vă propria judecată. Faptul că copilul dvs. are patru ani nu înseamnă neapărat că este pregătit să meargă pe o bicicletă fără roți auxiliare - gândiți-vă la asta și mergeți mai departe. Și în al treilea rând, luați în considerare din ce materiale sunt făcute jucăriile. Jucării în funcție de grupa de vârstă.

Gândiți-vă la copilul dumneavoastră. Ce îi place să facă? Merge în parc sau la piscină? Îi place să meargă la muzeu sau la bibliotecă? Este obsedat de dinozauri sau de supereroi? Gândiți-vă la un cadou care poate satisface interesul copilului.

Gândiți-vă la cadouri pe care copiii le pot împărți. Nu la propriu, ci cadouri pe care copiii le pot folosi pentru a se juca cu alți copii (sau chiar cu familiile lor), cum ar fi jocuri de societate sau puzzle-uri. Din nou, acestea vor fi utile pentru anii următori și pot încuraja un sentiment de competiție sănătoasă.

Nu uitați că jucăriile îi ajută pe copii să învețe. Iar jucăriile sunt adesea principalul mod în care copiii învață. Alegeți jucării care încurajează creativitatea și jocul liber, precum și cele care îi învață abilități mai "formale", cum ar fi număratul și alfabetizarea.

Consultați-vă cu părinții. Dacă este un cadou pentru copilul altcuiva, consultați părinții înainte de a-l cumpăra. Este posibil ca jucăria aleasă să aparțină deja copilului sau ca părinții să aibă obiecții.

Alegeți cadouri care au o durată de viață lungă. În lumea noastră în mare parte risipitoare, o jucărie care poate fi folosită ani de zile este foarte apreciată. Obiecte precum Lego, biciclete și tablă pot fi folosite ani de zile și transmise altor copii.

Țineți cont de siguranță. Pe cât posibil, alegeți jucării care nu sunt din plastic, fabricate din materiale ecologice, fără substanțe chimice și culori toxice.

Dacă aveți îndoieli, cumpărați o carte. Aceasta este o regulă la care ne întoarcem mereu și mereu. Cărțile ocupă foarte puțin spațiu, au un termen de valabilitate infinit și pot fi transmise mai departe.

Noutăți

Abonați-vă la programul nostru de informare

Abonați-vă
TotulEunJoc Visa / Mastercard