De ce sunt importante zilele de naștere pentru copii

1. Asigurați-vă că

O petrecere de ziua de naștere este o ocazie excelentă de a vă face copilul să se simtă special pentru simplul fapt că este cine este. Nu se bazează pe talentele sau eforturile lor - este pur și simplu o modalitate de a-i arăta copilului tău că este special prin el însuși.

2. Faceți amintiri

Pe măsură ce copilul dumneavoastră crește, va petrece mai mult timp creându-și propriile amintiri cu prietenii. Planificarea unei petreceri vă oferă șansa de a crea amintiri împreună cu copilul dumneavoastră - iar aceste amintiri sunt cadouri de care vă puteți bucura amândoi în anii următori.

3. Încurajați prieteniile

Atunci când vă încurajați copilul să își invite prietenii la o petrecere, îi arătați că apreciați prieteniile pe care și le-a făcut cu colegii lor. Petrecerile de ziua de naștere le oferă copiilor o șansă de a socializa în afara granițelor școlii.

4. Învățați-i pe copii să îi sărbătorească pe ceilalți

Dacă îți faci copilul să se simtă special planificând o petrecere pentru ziua lui de naștere, acesta va învăța să caute modalități de a-și ajuta prietenii și membrii familiei să experimenteze aceeași bucurie pe care a simțit-o și el. În timp, vor începe să caute mai multe modalități de a-i sărbători pe alții, oferindu-le cadouri și planificând surprize speciale pentru alții.

5. Socializare

Atunci când vă încurajați copilul să petreacă timp în grupuri de alți copii - creați oportunități pentru ca acesta să exerseze socializarea în grup. Ei pot exersa bunele maniere pe care le-ați predat acasă, învață cum să poarte conversații, să interacționeze cu ceilalți și să gestioneze conflictele atunci când acestea apar.

7 SĂLI TEMATICE PENTRU PETRECERI ANIVERSARE ÎN ADVENTICA (CHIȘINĂU).

 

TOTUL E UN JOC!

Noutăți

Abonați-vă la programul nostru de informare

Abonați-vă
TotulEunJoc Visa / Mastercard