Importanța tortului aniversar

Originea tortului de ziua de naștere vine din Germania medievală, cu o tradiție cunoscută sub numele de Kinderfest, în cadrul căreia se coceau dulciuri pentru ziua de naștere a copilului.

O petrecere aniversară fără un tort delicios și uimitor se va simți incompletă, indiferent dacă sărbătoriți un adult sau un copil. Copiii așteaptă în mod special sosirea tortului și atunci când aveți o idee unică și uimitoare; aceasta adaugă mai multă veselie la întreaga petrecere.

Mai recent torturile de ziua de naștere se găsesc în diferite forme, modele și arome. În timp ce copiii preferă aroma de ciocolată, adulții pot prefera opțiunile mai sănătoase al unui tort pavlova sau torturi cu fructe. Copiii adora personajele lor preferate din desene animate, în timp ce adolescenții sunt mai maturi și preferă torturile cu design simplu.

Oaspeții noștri au întotdeauna cele mai interesante prăjituri.

Centrul de divertisment pentru întreaga familie, ADVENTICA, oferă o varietate de 7 săli aniversare, cu tematică, pentru sărbătorirea celor mai importante zile. Camerele variază în funcție de dimensiuni și teme. Consultați SECȚIUNEA ZILE DE NAȘTERE pentru a afla mai multe detalii

Noutăți

Abonați-vă la programul nostru de informare

Abonați-vă
TotulEunJoc Visa / Mastercard