Petrecere aniversară în parcul ADVENTICA

Știați că sute de aniversări au loc în fiecare lună în parcul tematic de familie ADVENTICA? Adică, o medie de peste 8 petreceri pe zi. Camerele de aniversare nu sărbătoresc doar zilele de naștere obișnuite. Imaginați-vă - într-o singură sală mare de jocuri, mulți participanți și invitați pentru zile de naștere, botezuri, zile onomastice, absolviri, recepții și alte ocazii. Am decis să împărtășim sfaturi în fiecare zi, primind o mulțime de feedback despre sărbătorile care au avut loc.

Tema camerei pentru ziua de naștere. Uneori ne întrebăm, cum se alege tema camerei și a sărbătorii zilei de naștere? Nu uitați, parcul tematic de familie ADVENTICA are până la 7 camere de aniversare: pentru cei mai mici și pentru cei mai mari, mai mult pentru fete și băieți adorați. Tema și formatul zilei de naștere este creată de către aniversat (sărbătoritul zilei de naștere) sau de către părinți până la urmă? Camera este aleasă de un copil sau de părinți? Știți ce este cel mai interesant - nu copiii sunt cei care își petrec cel mai mult timp în camera de aniversare, cu părinții lor.

Mâncare pentru petrecerea zilei de naștere. Noi înșine nu suntem mari fani ai marilor festinuri pentru sărbătorirea zilelor de naștere. Dar, din nou, totul depinde de tine. Vor fi mesele încărcate cu gustări, mâncarea va fi decorată și asortată cu culori sau vor fi fructe și legume. Orice ați spune, vă spunem un secret ... Copiii au nevoie de: pizza delicioasă, dulciuri delicioase controlate (și chiar nu este neapărat o prăjitură) și apă. Dacă nu v-ați întâlnit niciodată și plănuiți să sărbătoriți o zi de naștere în parcul ADVENTICA, nu uitați să întrebați ce este un tort de gogoși. Poate că pentru tine va fi o alternativă bună? Copiii îl adoră și nu trebuie să care niciodată resturi pentru că totul este mâncat. Copiii petrec ziua de naștere foarte mult, se întrec, concurează cu prietenii. Copiii, în general, sunt o specie diferită de umanitate care consumă o cantitate incredibilă de energie. Asigurați-vă că aveți grijă de apă (deși nu neapărat, o avem întotdeauna, așa că nu va trebui să o întindeți). Și ar fi bine să aveți dulciuri. Ați văzut copii plângând la ieșirea din parcurile de distracții? Acestea sunt lacrimile și mofturile oboselii. Copiii au nevoie să-și recapete rapid energia. Apă și răcoare. Apropo, un alt lucru important - spre deosebire de alte locuri pentru a sărbători zilele de naștere, noi nu tolerăm consumul de alcool în timpul sărbătorilor. Vă reamintim că nici consumul de băuturi alcoolice în fața copiilor nu este permis de lege. Haideți să fim un exemplu că putem sărbători sărbătorile fără aceste lucruri.

Reguli ADVENTICA pentru ziua de naștere. În parcul de distracții de familie ADVENTICA nu interzicem să ne ducem cu noi mâncarea: mese și băuturi (apropo, în parcul nostru veți găsi întotdeauna majoritatea lucrurilor tipice pentru sărbătoare: cafea, suc, apă, gogoși, snacks-uri, chiar și clătite calde ale lui tati). În orice caz, dacă ați decis deja să vă ocupați singuri de mâncare, este alegerea dvs. - nu vă grăbiți să cărați mâncarea când ajungeți în parc. La recepție sunt întotdeauna disponibile cărucioare pentru zile de naștere pentru decolări și aniversări. Este mai convenabil, nu-i așa?

Decorațiuni. Atunci când organizați o petrecere aniversară, veți întâlni de obicei mai multe formate - când este permisă decorarea unei săli de aniversare și când este interzisă. Sala noastră imensă de jocuri și parcul de distracții se află undeva la mijloc. Noi nu ne deranjăm să decorăm, dar, în funcție de faptul dacă există zile de naștere înainte și după sărbătoare, s-ar putea să nu fie timp pentru asta, deoarece aveți de obicei 15 minute pentru a vă pregăti pentru sărbătoare. Știți ce a ieșit cel mai prost? Își rezervă două zile de naștere la rând. Apoi, timpul atât pentru decorare, cât și pentru sărbătoare va fi. Merită să vă dedicați energia pentru a decora o cameră? Vă lăsăm pe dumneavoastră să decideți. Unii vor fețele acelor invitați surprinși, alții vor să arate frumos în fotografii, iar al treilea creează o sărbătoare de neuitat. Și toată lumea poate alege cum să o facă. Totul este un joc!

Invitați. Câți și ce invitați să invitați la ziua de naștere? Această întrebare este întotdeauna importantă înainte de a căuta un loc pentru o petrecere de aniversare, de a alege o temă și dimensiunea sălii de aniversare. Vă recomandăm să permiteți copilului să își facă propria listă de invitați. Dacă este necesar, puteți oricând să solicitați: prieteni de grădiniță sau de școală, copii care se joacă împreună în curte, frați, surori, verișori, verișoare și rude, prieteni din grupuri sau activități de educație non-formală, vecini. Unele zile de naștere sunt mai mari, altele mai mici. Cu toate acestea, dacă plănuiți deja să invitați oaspeți în locația aleasă, asigurați-vă că verificați flexibilitatea în ceea ce privește modificarea numărului de persoane - opțiuni pentru a găzdui mai mulți oaspeți în sala de aniversare, opțiuni pentru a muta sala de aniversare în sus sau în jos, anularea sau reprogramarea din cauza unor evenimente neprevăzute.

Parcul de distracții ADVENTICA oferă toate aceste opțiuni. Puteți găsi aici regulile noastre de sărbătorire a zilei de naștere și răspunsurile la cele mai frecvente întrebări - cele mai frecvente întrebări despre zilele de naștere și sărbătorirea acestora.

Scenariu (scenarii de aniversare). O mulțime de griji de ziua de naștere! Mese și băuturi, invitați, sosire ... Atunci când planificați o zi de naștere, vă recomandăm să acordați atenție unor detalii:

  1. Cum primim oaspeții? Vor veni ei înșiși, jubileul va aștepta, refirai sau veți veni cu toții împreună în spațiul aniversar. Oaspeții știu unde va avea loc petrecerea și cum să găsească locația? Cum să fie mai comozi? Să parcheze mașina? Recomandăm întotdeauna să veniți la parcul tematic de familie ADVENTICA prin parcarea subterană de la etajul -1. Vă puteți parca mașina chiar lângă parcul ADVENTICA. Vei ajunge afară fără să ieși afară chiar dacă ești îmbrăcat doar în pijamale sau într-un costum tematic.
  2. Când și ce vom mânca? Mai întâi gustări și apoi un fel de mâncare caldă sau invers - ne săturăm mai întâi și apoi luăm o gustare? Sărbătoriții zilei de naștere au opinii diferite în această privință. De obicei, se obișnuiește ca la mese să se servească gustări și apoi să se mănânce cu pizza sau un alt fel de mâncare caldă. Totuși, la noi s-a dovedit formatul opus. Mai întâi pizza și apoi gustări - în principal fructe și legume. În acest caz, acele gustări sunt mult mai puțin necesare, deoarece participanții la sărbătoare sunt sătui. Mai puțin ospăț - mai puține pregătiri. Mai puțină mâncare, mai multă distracție.

 

Animatori. Aveți nevoie de un animator pentru o petrecere aniversară? Acest lucru depinde de o serie de lucruri - cât de puternic se vor implica părinții în petrecerea de aniversare (mergând la divertisment sau supraveghind în mod constant mesele de la cină), dacă există suficientă activitate în parcul de distracții / camera de joacă pentru copii de diferite vârste, sau divertisment și distracție. Vă lăsăm să decideți aici. Ceea ce auzim adesea de la persoanele care au comandat serviciile unui animator - nici măcar nu am avut timp să încercăm întregul parc. Dar poate că este în regulă? Va exista o oportunitate de a reveni din nou?

Invitații. Cum vor afla oaspeții invitați despre viitoarea sărbătoare? Se pare că datorită invitației. Invitația poate fi un apel telefonic sau un e-mail. Poate fi și o carte poștală pictată de copii - sinceră, caldă, creativă. Adevărat, acestea vor fi necesare foarte mult, deoarece invitațiile sunt distribuite tuturor invitaților, astfel încât poate fi dificil să se deseneze una pentru fiecare. La rezervarea unei camere aniversare la Parcul Tematic de Familie ADVENTICA, vom include în scrisoarea de confirmare a zilei de naștere un link către modelele de invitații pentru ziua de naștere ADVENTICA. Este interesant faptul că oamenii rareori citesc e-mailurile până la capăt, motiv pentru care primim mai multe solicitări de a trimite invitații.

Vă mulțumim că ați participat la ziua de naștere. Nu este o practică obișnuită. Deși, sunt de acord că ar fi destul de amuzant să primești o scrisoare după o zi de naștere. Vă recomandăm și vă sfătuim. Atașați fotografii de la ziua de naștere în scrisoarea de mulțumire. Sau poate că ați pus galeria foto pe Facebook sau Instagram? Apoi, tot ce trebuie să faceți este să trimiteți linkul către invitați. De fiecare dată vă mulțumim că ați sărbătorit o zi de naștere în parcul nostru. Ne bucurăm cel mai mult atunci când ne lăsați feedback-ul și comentariile dumneavoastră - fie într-o scrisoare, fie pe rețelele sociale: Facebook și Google.

 

Ne-a scăpat ceva? Adăugați scriind la info@adventica.md

Noutăți

Abonați-vă la programul nostru de informare

Abonați-vă
TotulEunJoc Visa / Mastercard