Absolvirea școlii primare sau a grădiniței

Pe măsură ce vremea se încălzește și anul școlar se apropie de sfârșit, este timpul să începi să te gândești de absolvirea copilului tău la grădiniță sau școală. Ce trebuie să faceți? Unde să mergeți? Cum să sărbătoriți?

Cu siguranță se pot găsi idei atât online, cât și printre părinții activi. Principalul factor neprevăzut este, probabil, vremea. Va fi soare și cald, sau va ploua? Un fel de loterie atunci când se planifică o petrecere de absolvire.

Absolvirea unei clase de școală sau a unui an de grădiniță este importantă pentru toți copiii. La urma urmei, este ultima ocazie de a fi împreună înainte de vacanța lungă de vară. Poate mergeți într-o excursie, petreceți timpul împreună în natură sau mergeți într-o aventură la ADVENTICA. Toate ideile sunt minunate!

Atunci când se organizeaza o petrecere de absolvire, părinții își doresc cât mai puține bătăi de cap, prețuri cât mai atractive și siguranta că sărbătoarea va fi de succes. Una dintre opțiuni este de a sărbători petrecerea de absolvire în parcul de distracții de familie ADVENTICA:

  • Divertisment pentru copii de toate vârstele: trambuline, curse cu obstacole, jocuri interactive, cursa cu mașini electrice, săli de petreceri pentru copii și alte distracții inedite
  • Oportunitatea de a petrece timpul împreună, dar în același timp de a vizita diferite atracții
  • O odihna garantată de este întotdeauna aer curat, chiar și în interior
  • Cu cât începeți mai devreme să vă pregătiți pentru vacanță, cu atât mai ușor va fi să alegeți data, ora, durata

Parcul de distracții de familie ADVENTICA oferă două opțiuni:

  • Rezervarea în grup a petrecerii pentru o clasă de școală sau un grup de grădiniță în parcul de distracții pentru 2 - 2,5 ore.(Numărul de vizitatori este practic nelimitat - poate fi vorba de unul sau mai multe grupuri, clase, etc.).
  • Rezervarea unui grup cu un număr limitat de copii (de exemplu, 15 - 30) - cu posibilitatea de a organiza o sală pentru petreceri de absolvire, alte sărbători - petreceri, șezători, discuții sau pur și simplu un timp plăcut împreună.

De asemenea, este important de reținut că părinții care își însoțesc copiii au intrare gratuită la ADVENTICA! Iar acest lucru este atât de important pentru copii!

Pentru a rezerva o petrecere la alegere sau pur și simplu pentru a rezerva o vizită de grup:

scrieți-ne e-mail - info@adventica.md sau sunați-ne la nr. de telefon - +373 76633333

Noutăți

Abonați-vă la programul nostru de informare

Abonați-vă
TotulEunJoc Visa / Mastercard