Proiectarea camerei magice: de ce și cum

CAMERA MAGICĂ - nou în gama ADVENTICA săli de petreceri!

O carte de magie  vor oferi sărbătorii tale o atmosferă demnă de iubitul Harry Potter al tuturor. Magia misterioasă a fost adusă în ultima noastră - a opta sală de petrecere de către artistul și designerul lituano-ucrainean Beata Kurkul. Beata este designer - art director la unul dintre studiourile de dezvoltare a jocurilor din Kiev, Ucraina.

Am fost curioși să aflăm ce anume a inspirat-o pe Beata, cum a creat aceasta și celelalte modele ale sale?

 

Puteți arunca o privire asupra poveștii magicei creatoare și puteți afla mai multe mai jos.

"... Designul a fost ales de colegii - au dat întâmplător peste galeria mea. În prezent, lucrez ca director artistic într-unul dintre studiourile de dezvoltare de jocuri din Kiev, Ucraina. Suntem specializați în jocuri casual: detectiv, aventură etc. Am început ca artist conceptual obișnuit când m-am mutat din Lituania la Kiev în 2008 (sunt cetățean lituanian, dar căsătorit cu un cetățean ucrainean).

Inspirat în principal de filmele fantastice: "Harry Potter", "Hobbitul", "Stăpânul inelelor", precum și de filmele de animație ale lui Miyazaki și de câteva jocuri pe calculator în stil fantasy. În studio, de obicei, desenăm locațiile pornind de la un concept gata făcut și specificații tehnice (în calitate de director artistic pot fi parțial implicat în inventarea și dezvoltarea lumilor de joc), dar aici pot să îmi fac complet treaba mea, de la concept până la stilul pe care îl aleg. Și a devenit un fel de meditație între sirenele de alarmă. Pe de o parte, ești gata să fugi să te pui la adăpost, pe de altă parte, o nouă lume se naște pe calculator. Și este extrem de revigorant și de eliberator de stres.

În afara serviciului și în timpul liber zilnic, sunt artist militar. Lucrez cu militarii ucraineni, în special cu polițiștii de frontieră, din 2015 - adică îi desenez, stilul lor de viață, portrete ale militarilor activi și ale celor care au decedat. Apreciez foarte mult munca mea "civilizată" - mă împiedică să mă scufund complet în războiul actual." (Beata Kurkul)

Noutăți

Abonați-vă la programul nostru de informare

Abonați-vă
TotulEunJoc Visa / Mastercard