Cum să vă pregătiți la timp pentru o petrecere de ziua de naștere?

Cu 6-8 săptămâni înainte de vacanță

Ți se pare că 8 săptămâni pentru planificarea petrecerii pare mult timp? Cu cât începeți mai devreme să planificați petrecerea aniversară a copilului dumneavoastră, cu atât pregătirile pentru petrecere vor fi mai ușoare și mai lipsite de stres. Începeți prin a alege o dată și o oră pentru petrecere. Rezervați o petrecere aniversară la parcul tematic ADVENTICA. Sâmbăta și duminica sunt, de obicei, cele mai aglomerate zile, așa că rezervați din timp o sală de petrecere tematică pentru ziua de naștere.

3-4 săptămâni înainte de vacanță

Creați liste de invitați și invitații. Asigurați-vă că le trimiteți invitaților la timp pentru a le oferi suficient timp pentru a răspunde. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a face cumpărături pentru consumabile și decorațiuni de petrecere. Este, de asemenea, un moment bun pentru a comanda un tort aniversar.

1 săptămână înainte de vacanță

Asigurați-vă că oaspeții vor veni și care nu. Dacă vacanța este planificată în parcul tematic Adventica, asigurați-vă din timp că rezervarea este confirmată și plătită.

2 - 3 zile înainte de vacanță

Cumpărați cadouri sau decorațiuni pe care poate le-ați uitat. Cu o zi înainte Luați un tort comandat în prealabil sau coaceți unul. Vorbiți cu copilul dumneavoastră și discutați cu el dacă ați uitat ceva (cu condiția să nu fie o petrecere surpriză) și care sunt așteptările sale pentru acea zi.

Ziua de naștere

Asigurați-vă că sala de petrecere a zilei de naștere este pregătită în avans, întâmpinați-vă oaspeții și bucurați-vă de petrecere!

 

Totul e un joc!

Noutăți

Abonați-vă la programul nostru de informare

Abonați-vă
TotulEunJoc Visa / Mastercard