Câștigă o petrecere aniversară!

Vă amintiți când am deschis parcul de distracții pentru familii ADVENTICA 2020 în Lituania? Cum am fost luați prinși cu garda jos de primul val de carantină și restricții? Vă amintiți cât de greu a fost să așteptați? Timpul pur și simplu a înghețat, s-a oprit... Apoi a venit al doilea val, iar acum este din nou așa... Când, când, când?... Pe atunci, nici eu, nici fondatorul parcului, părintele Jurgis, nici tu nu știam. Nimeni nu știa. Dar toate greutățile au trecut și (ținând în mână frigăruile și orice alte combinații de degete pe care vrei să le folosești) poți să te zbenguiești și să faci sport fără restricții pentru tot restul vieții tale. În același timp, vrem să vă oferim o vacanță în plus din când în când. Da, trebuie doar să te înregistrezi dând click pe linkul de mai jos și cine știe - poate vei sărbători ADVENTICA cu o grămadă de copii pe gratis! La urma urmei,

 

TOTUL E UN JOC!

 

ÎNREGISTREAZĂ-TE ȘI CÂȘTIGĂ!

Reguli:

  1. Trebuie să te înregistrezi completând formularul de tombolă Birthday Party Raffle și să confirmi înregistrarea răspunzând la e-mailul care va ajunge în căsuța ta de e-mail.
  2. Din când în când, vom extrage un câștigător al petrecerii aniversare și îl vom anunța pe pagina de Facebook ADVENTICA. De asemenea, câștigătorul va fi contactat folosind datele de contact furnizate în timpul înregistrării.
  3. Cei care au completat anterior formularul și au confirmat participarea la loterie nu trebuie să se înregistreze a doua oară. Participați și dvs. la loterie.

 

Cu cât vă înregistrați mai devreme, cu atât mai multe șanse de câștig aveți, deoarece veți face parte din selecția aleatorie a tuturor câștigătorilor!

Noutăți

Abonați-vă la programul nostru de informare

Abonați-vă
TotulEunJoc Visa / Mastercard